1e klasse (4e fase) 8

Datum

22 april 2023 10:30

opmerkingen

1e kwart: RKSV Driel 1-1 RKHVV 2e kwart: RKSV Driel 1-1 RKHVV 3e kwart: RKSV Driel 1-1 RKHVV Eindstand kwart: RKSV Driel 1-2 RKHVV Doelpunt: Mees 1x Julian 1x Wedstrijd Algemeen: Erg zware wedstrijd. Deze pot hebben wij gewonnen op wilskracht en doorzettingsvermogen. Doordat wij geen wissels hadden merkte je dat we het conditioneel lastig kregen in het 3e en 4e kwart. Driel het in de tweede helft meer balbezit en was gevaarlijker. Toch wisten we ervoor te zorgen dat we niet achter kwamen en scoorde we in de laatste paar minuten zelfs de winnende. Aandachtspunten: Simpel voetballen, energie besparen. Dit bekent het balletje simpel rond laten gaan en vanuit de positie bewegen. Spelersbeoordelingen: Dean: +, een aantal hele mooie reddingen die ons in de wedstrijd hielden. Af en toe nog wat onzeker aan de bal. Job: +, verdedigend wederom weer erg sterk, werd alleen af en toe eruit gelopen door de tegenstander en stapte gevaarlijk in, maar vaak won hij deze duels dan ook. Bruce: +, heeft er vaak voor gezorgd dat een tegenaanval onschadelijk werd gemaakt. Jordy: ++ (MOTM), begon in de spits, daar speelde hij prima, na het eerste kwart is hij opgeschoven naar de centrale middenveld positie en dat pakte hij heel goed op. Vooral verdedigend erg sterk, zat strak op zijn directe tegenstander en won het grootste deel van zijn duels. Verder was hij conditioneel erg sterk en bleef maar lopen tot het laatste fluitsignaal. Aandachtspuntje: In balbezit bewegen zonder bal, ruimte zoeken en creëren voor anderen. Keano: +, een van zijn sterkste wedstrijden gespeeld dit seizoen. Gaf niet op en wou heel graag winnen. Na bal verlies schakelde hij gelijk om en gaf hij 100%. Aan de bal duurt het alleen wel vaak te lang. Sander: -, sloom in de omschakeling en was vaak aan het dromen. Niet zijn dag. Julian: -/+, niet veel lukte vandaag. Ging vaak voor de eigen actie en dit lukte voor het grootste deel niet. bleef wel de hele wedstrijd werken, Mees: -/+, zelfde situatie als Julian. acties lukte niet vaak en in de omschakeling gaf hij af en toe op. Laatste kwart speelde hij wel goed en beloonde dit met een doelpunt.