Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen

Algemeen

R.K.H.V.V. bedankt sponsor DKC totaaltechniek!

1 oktober 19:30  Afgelopen week heeft DKC totaaltechniek trainingspakken geschonken aan de 13 speelsters van R.K.H.V.V. MO15-1. meer »


KNVB JVTC Cursus 2022

1 oktober 19:15  In samenwerking met de KNVB zal op ons sportpark de cursus Basis module JVTC worden gegeven. Doel van deze cursus is het opleiden van onze eigen toekomstige trainers / trainsters, waarin training geven, het coachen van wedstrijden en begeleiden van spelers centraal staan. meer »


Kick-Off toernooi RKHVV; 27 augustus 2022

13 september 9:00  RKHVV kan samen met de organisatoren van de toernooicommissie en zijn enthousiaste vrijwilligers (John Goedhart, Piet Roelofs, Jeroen Kersten, Berry van de Biezen, Angela Terberg, maar in dit geval ook Marcel de Kroon & Bernie Slok) terugkijken op een zeer geslaagd Kick-off toernooi op zaterdag 27 augustus 2022. Liefst 86 teams waren hierbij aanwezig! meer »


Nieuwsbrief RKHVV sept 2022

10 september 10:30  Beste mensen, De zomer is voorbij. We zijn blij dat we weer mogen voetballen, voetbal-kijken en samenkomen! In deze nieuwsbrief geven we, als RKHVV-bestuur, in het kort aan wat er speelt binnen onze mooie club.meer »


Wat wordt er gebouwd bij de kleedkamers? Team-lockers!

29 augustus 12:30  RKHVV is een groeiende vereniging en daar zijn we trots op! Dit merken we aan het aantal leden maar ook aan de bezetting van de kleedkamers. Op de piekmomenten zitten we met 2 of 3 teams in een kleedkamer. Samen met de gemeente is er een oplossing gevonden om dit probleem snel op te lossen! meer »


Voorbereiding RKHVV 1 en 2

9 augustus 20:45  De voorbereiding is inmiddels in volle gang. Zo staan er voor beide teams een aantal oefenwedstrijden op het programmameer »


IKC het Sterrenbos Nederlands Kampioen KNVB Schoolvoetbal!

21 juni 17:00  Wij zijn trots op onze jeugdspeelster, Jula van Ottele, die samen met haar klas van IKC het Sterrenbos Nederlands kampioen is geworden van het KNVB Schoolvoetbal 2022.meer »


Uitreiking HO C diploma Civard Sprockel

10 juni 13:45  Civard Sprockel als enige geslaagd voor de opleiding HO C. Via deze weg willen wij Civard van harte feliciteren met het behalen van zijn H(oofd) O(pleiding) C diploma! Een prima prestatie, want de opleiding was gestart met 8 cursisten en als enige is hij voor deze pittige opleiding geslaagd, onze complimenten!meer »


Teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

10 juni 13:15  Coördinatoren, Scouting, Hoofd Jeugdopleiding, Assistent Hoofd Jeugdopleiding en trainers hebben de afgelopen weken samengewerkt om de VOORLOPIGE teamindeling van 45 RKHVV jeugdteams voor seizoen 2022-2023 samen te stellen. meer »


Introductie Team VertrouwensContactPersonen RKHVV

2 juni 21:30  Met de nieuwe structuur van RKHVV is de functie van de vertrouwenspersonen samengevoegd met de Spiegelbank. Vanaf heden gaan wij samen verder als: 'Team Vertrouwenscontactpersonen'. Graag stellen wij ons aan jullie voor!meer »


JO8 1, seizoen '21-'22, FC Kampioenen

2 juni 21:15  Bijna een jaar geleden kwamen wij voor het eerst bij elkaar. Jongens van een jaar of 6-7 uit de CL. Ze konden allemaal aardig "ballen" en vormden de JO8 1. Om maar meteen de lat hoog te leggen kwamen we uit in de Hoofdklasse. We deden in de voorbereiding mee aan een toernooi in Uden. Zie ook een eerdere post. Nauwelijks samengespeeld wisten we deze wonder boven wonder te winnen. Naar mate het jaar vorderde speelden we prachtige potjes. De jongens werden een echt en hecht team welke niet te verslaan bleek. Mooier nog was het gave samenspel waarmee we vaak lof oogsten van de tegenstanders. meer »


Certificaatuitreiking techniek trainers

13 april 19:15  Sinds afgelopen vrijdag 15 april mogen we weer een aantal gecertificeerde techniek trainers begroeten bij R.K.H.V.V.meer »


Nieuw bestuur voor R.K.H.V.V.

6 april 17:15  Het bestuur heeft meteen goed nieuws!meer »


Aniek Janssen definitief geselecteerd voor O16 toernooi Montaigu

6 april 11:30  Aniek mag zich opmaken voor het Montaigu toernooi in Frankrijk. meer »


Pupil van de week: Stijn Arends

1 april 19:30  Stijn was afgelopen weekend pupil van de week, hij verteld hoe hij deze dag heeft ervaren!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!