Algemeen - vertrouwd ■ verbindend ■ vernieuwend

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen

Algemeen

R.K.H.V.V. vrienden in gesprek met Willem van Hanegem

20 september 19:15  Op 8 september jl. begon Jong Oranje in Waalwijk tegen Moldavië aan de nieuwe EK-kwalificatiereeks voor het EK 2025. Theo Bosman, Jan Vermaas en Piet Bosman zijn daar geweest met speciale VIPkaarten die ze gekregen hadden van Don, de zoon van Theo. meer »


Rabobank Club Support

5 september 14:00  RKHVV doet dit jaar weer mee aan Rabobank Club Support!meer »


RKHVV introduceert de VTON voetbaloefenstof app

5 september 14:00  Woensdag 28 augustus heeft RKHVV aan jeugdtrainers van RKHVV de Trainers voetbal oefenstof app geïntroduceerd. De presentatie werd gedaan door Carlo Karsterman (VTON). Deze voetbalapp is een platform met voetbal oefenstof en een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 t/m 19 jaar. meer »


Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen RKHVV en ING

5 september 13:45  RKHVV gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. RKHVV is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. meer »


RKHVV Feestagenda

3 september 13:00  Noteer deze data vast in je agenda!meer »


VTON demonstratie o.l.v Carlo Kastermans

21 augustus 11:45  Datum: 30 augustus 2023 Aanvang: 19.15 uur Locatie: clubhuis RKHVVmeer »


UPDATE Warm waterleiding

19 augustus 11:00  De douches in de kleedkamers 11, 12, 13 en 14 kunnen NIET gebruikt worden. De overige kleedkamers zijn weer volledig te gebruiken.meer »


Verwachtingen trainers R.K.H.V.V. seizoen 23/24

18 augustus 13:45  Beste trainers, Voor de meesten zit de vakantie er alweer op, sommigen zijn alweer met de trainingen begonnen, anderen starten aankomende week. meer »


Communicatie clubhuis

18 augustus 12:00  Zoals in de nieuwsbrief is vermeld zal, in de eerste helft van het nieuwe seizoen, het clubhuis-beheer (tot en met december 2023) worden opgepakt door Etiënne v.d Vegt, Pien Kamp en Bernie Slok i.s.m. onze vrijwilligers achter de bar. meer »


Oefenprogramma RKHVV 1 + 2 + 3 seizoen 23/24

14 augustus 13:00  Het oefenprogramma van RKHVV 1, RKHVV 2 en RKHVV 3 voor seizoen 2023/2024 is als volgt: meer »


RKHVV-UPDATE Juli 2023

20 juli 10:45  Herinrichting De Blauwenburcht Goed nieuws. Afgelopen week heeft de gemeenteraad van Lingewaard de kadernota goedgekeurd, waarin de herinrichtingsplannen van onze sportaccommodatie ook zijn opgenomen. Na de zomervakanties gaan we de invulling van het plan samen uitwerken. Op dinsdag 12 september nemen we jullie (tijdens een interne bijeenkomst op de club; vanaf 19:30 uur) graag mee in de actuele status en de vervolgstappen van het traject. meer »


Vanaf nu alleen nog pinnen bij R.K.H.V.V.!

20 juli 10:30  Een belangrijke mededeling voor iedereen die weleens iets bestelt in ons clubhuis. Vanaf nu kun je alleen nog maar met PIN betalen. Contant betalen is niet meer mogelijk! Hiermee geven we uitvoering aan een besluit dat vorig jaar in onze ALV is genomen. meer »


FOTO BESTELLEN 90 JAAR R.K.H.V.V.

13 juli 14:00  Op zaterdag 15 april is er een foto gemaakt voor het 90 jarig bestaan van R.K.H.V.V. Deze foto is aangeboden aan het bestuur op de afsluitende feestavond van 16 juni. Als je interesse hebt om deze foto bij te bestellen kan dit. meer »


Nieuw systeem voor alle trainers, 30 Augustus informatie avond

9 juli 18:00  Er waait een frisse wind door RKHVV! We lanceren een gloednieuw systeem dat al onze trainers, van de selectieteams tot de begeleiders van onze recreatieve teams, gaat helpen om de beste versie uit onze spelers te halen. Ons vernieuwde platform van www.vton.nl biedt een echt praktische ondersteuning voor iedereen. We hebben hiermee een schat aan kant-en-klare trainingssessies voor je klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige oefeningen of complexe tactische drills, het is allemaal mogelijk. Zo krijgt iedere coach nog meer ondersteuning om onze spelers verder door te ontwikkelen. Weer een mooie stap in het verder uitbouwen van onze club voor iedereen. Met dit nieuwe systeem geven we een boost aan onze trainingen en spelersontwikkeling. Samen maken we RKHVV nog sterker! Zet hem vast in je agenda! 30 Augustus en de avondtijd volgt Uitleg door Vton zelfmeer »


Teamdag seizoen 2023-2024

6 juli 8:15  Op zaterdag 24 juni was de jaarlijkse Teamdag voor de jeugd. Om 8.30 uur trapte onze voorzitter, Bas Kamp, de dag af en verwelkomde de allerjongste voetballende jeugdteams. De heren en dames van de 1 en 2 stonden vervolgens klaar om een circuittraining te begeleiden. Ondertussen genoten de ouders van een kopje koffie en thee en maakten kennis met elkaar.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!