Sponsornieuws - vertrouwd ■ verbindend ■ vernieuwend

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

Sponsornieuws

JO13-3 bedankt sponsor!

26 mei 13:30  De JO13-3 is door pro-vloeren.nl voorzien van nieuwe sporttassen.meer »


Sponsor JAM Electro van JO13-1 JM, bedankt!

8 november 11:15  Met onze trotse shirtsponsor belooft het een seizoen vol spanning te worden! RKHVV JO13-1 JM bedankt JAM Electro voor de mooie tenues! meer »


R.K.H.V.V. 1 speelt zijn eerste nacompetitie wedstrijd tegen Bemmel

8 juni 19:45  Donderdag 9 juni is het dan zo ver. Onze blauwe jongens spelen dan hun eerste nacompetitie wedstrijd tegen sportclub Bemmel. Dit prachtige affiche belooft veel goeds. Bemmel is dit seizoen op de derde plaats geëindigd, net iets boven R.K.H.V.V. Toch hebben de mannen van Mike Angenent er de volste vertrouwen in dat ze met een overwinning op zak terug zullen keren naar de Blauwenburcht. Om 20:00u zal er afgetrapt worden, dus vertrek op tijd van huis en dan zien we je daar! meer »


20 loopladders voor de jeugd!

20 februari 13:45  Voetbalschool & Keepersschool on Tour bedankt!meer »


De mensen van RKHVV: Paul Zaat

19 februari 17:00  Uit alle geledingen van onze vereniging laten we een aantal mensen aan het woord wat RKHVV voor hen betekent. Deze keer laten we Paul Zaat aan het woord. meer »


New York Pizza Huissen sponsor van RKHVV VR1 ‘Women of the Match!’

13 december 15:00  Zo is er na elke wedstrijd de traditionele ‘Women of the Match!’ waarbij een bepalende speelster wordt gekozen. Dat initiatief werd gezien door New York Pizza in Huissen en sinds kort door hen gesponsord. meer »


Borrelzz shirtsponsor RKHVV VR1!

13 oktober 10:00  Voor het seizoen 2019-2020 prijkt het logo van RKHVV sponsor Borrelzz op de shirts van de meiden van RKHVV VR1!meer »


Vervolg samenwerking Fruitcompany de Zilverkamp en RKHVV

2 september 9:45  De eerder gehouden pilot werpt vruchten afmeer »


BartBoxx nieuwe sponsor

25 juli 23:30  Bij BartBoxx huurt u (tijdelijk) opslagbox vanaf 1 kubieke meter per ruimte. Bijvoorbeeld voor de opslag van goederen, meubels, archieven, voorraden of bedrijfsinventaris. De te huren opslagruimtes zijn vorst- en vochtvrij, beveiligd met een camerasysteem en goed bereikbaar vanuit Arnhem en Nijmegen.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!