Informatie - vertrouwd ■ verbindend ■ vernieuwend

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie

Informatie

Welkom bij R.K.H.V.V.!

Voetballen kan bij R.K.H.V.V. al vanaf 5 jaar voor jongens en meisjes, ieder op zijn of haar eigen niveau. Voor senioren zijn er vrouwen- en herenteams tot en met 45+.

Instromen voor de jongsten (jongens en meiden vanaf 5 jaar) kan via ons Champions League programma, maar natuurlijk ook op latere leeftijd. Dan wordt je ingedeeld in jouw leeftijdscategorie en doe je mee met wedstrijden in de KNVB competitie.

Meidenteams zijn er in alle leeftijdsklassen. Vanaf MO10, oplopend tot M019. De jongensteams, of gemengde teams, spelen in de jongenscompetitie, vanaf J08, oplopend tot J019. 
De jongens en meiden kunnen via interne scouting doorstromen naar het hoogste Herenteam of Vrouwenteam binnen R.K.H.V.V.

Maar ook voor recreatieve voetbal(st)ers biedt onze club meerdere leuke elftallen.

R.K.H.V.V. heeft op dit moment ongeveer 1.100 leden. Ons eerste herenelftal speelt in de 1e klasse zondag en ons eerste vrouwenelftal in de 2e klasse zondag.

Uitgangspunt binnen onze club is 'RKHVV voor & door jou! . Daarmee geven we aan, dat de club veel voor jou regelt, maar dat de club echt draait op de betrokkenheid van vrijwilligers; leden en (ouders van) jeugdleden.

Wij willen sportieve ambitie koppelen aan gezelligheid en betrokkenheid bij elkaar en bij de Huissense samenleving.
  


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!