Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding

Kleding


KLEDING BIJ RKHVV

Wees zuinig op onze kleding!

Bij RKHVV hebben we een kledinglijn. De belangrijkste redenen hiervoor zijn: een uniforme uitstraling van onze vereniging en kostenbesparing voor ouders. 

Elke drie a vier jaar wordt er nieuwe wedstrijdkleding aangeschaft. Vervolgens krijgen alle teams aan het begin van het seizoen een tas met wedstrijdkleding uitgereikt. De seniorenteams en de selectieteams behouden de tas met kleding gedurende deze hele periode. De overige teams krijgen elk een eigen teamtas, die aan de leider van het team uitgereikt wordt. Gedurende het seizoen is elk team verantwoordelijk voor deze kleding die te allen tijde eigendom van RKHVV blijft. Aan het eind van het seizoen dient de teamtas met kleding weer ingeleverd te worden.

Aan het begin van het seizoen 2016-2017 is er er weer nieuwe wedstrijdkleding aangeschaft, vanuit de RKHVV kledinglijn. Daarnaast is in een eerder stadium een aparte kledingcommissie opgericht om het beheer en bewaken van de kledinglijn meer continuïteit te geven.

Belangrijke pijlers hierin zijn het beheren van het kledingbudget en het waarborgen van de kwaliteit van de huidige kleding zodat er ook daadwerkelijk tenminste 3 jaar gebruik van gemaakt kan worden.

Verantwoordelijkheid teams

Dit houdt in dat de kledingcommissie erop toeziet dat de kleding zorgvuldig behandeld wordt. ELK TEAM DIENT DE KLEDING GEZAMENLIJK TE WASSEN en de kleding in de teamtas bijeen te houden, zodat de kleding alleen voor door RKHVV georganiseerde voetbalwedstrijden gebruikt kan worden.

Bij RKHVV is het de regel dat het wassen van de teamtas ook een onderdeel van de teamtaken is. Elk team dient dit dan ook zelf te organiseren. Heb je als team hierbij hulp nodig (bijvoorbeeld een voorbeeld wasschema, neem dan even contact op met je coordinator)
Controle

Sinds deze nieuwe werkwijze is ingevoerd heeft de kledingcommissie nu een aantal keren de kleding ingenomen en geconstateerd dat de meeste teams goed voor de kleding gezorgd hebben, waarvoor dank! In het algemeen ziet de kleding er nog goed uit en is weinig kleding zoekgeraakt. Vergoedingen voor de vermiste spullen worden ook keurig betaald.

En het aantal uitzonderingen van teams die individueel gewassen hebben wordt dan ook steeds kleiner. Door deze meer geïntegreerde aanpak van vertrouwen wij erop dat ook de komende seizoenen net zo zorgvuldig met de kleding zal worden omgegaan.


Voor het gemak zijn hieronder de spelregels omtrent de kleding samengevat:

 • De wasbeurt is een team taak en kan door 1 of meer ouders uitgevoerd worden;
 • In geval van schade aan of verlies van de kleding dient dit  gemeld te worden aan de kledingcommissie kleding@rkhvv.nl. In overleg met hen wordt naar een oplossing gezocht;
 • Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor de kleding, ook bij verlies of onjuist wasgedrag;
 • Vermiste kleding wordt in rekening gebracht bij het team en dient door het gehele team samen vergoed te worden;
 • In geval van onjuist wasgedrag (bijvoorbeeld individueel wassen) zijn wij genoodzaakt een boete of een maatregel op te leggen;
 • Voor alle overige vragen omtrent kleding zoals grotere maten van kleding kunt u terecht bij de kledingcommissie kleding@rkhvv.nlAan de slag met Team kleding en/of Shirtsponsoring?


Wil je als team aan de slag met sponsoring van kleding bij RKHVV, leuk! Doe dit wel altijd in overleg met de sponsorcommissie.
Meer informatie en de contactgegevens van Maurice Bor vind je op onze sponsorpagina: www.rkhvv.nl/sponsoring.

Wil jij ook helpen bij de kledingcommissie?


We zoeken nog mensen die mee willen helpen met de kledingcommissie; dus wil jij meehelpen om de uitstraling van RKHVV te helpen behouden en helpen om dit in goede banen te leiden, mail dan je contact gevens naar kleding@rkhvv.nl  

Tips van de kledingcommissie:

 • In plaats van de kleding tas te rouleren binnen het team voor de was kan men kiezen voor een of twee vaste was ouders. Per teamlid kan er dan voor het wassen een bijdrage gevraagd worden van 5 tot 7.50 euro per seizoen;
 • De kleding zoveel mogelijk binnenste buiten te wassen op 30/40 graden (zie ook wasvoorschrift in de tas);
 • De witte broekjes apart van de blauwe kleding te wassen!!
 • De kleding niet te lang nat in de tas laten zitten of lang laten weken;
 • Kleding niet strijken en niet in de droger doen!;
 • koop gezamenlijk kleine tasjes met daarop de naam en de maten van alle spelers;
 • Met name vanaf de D-teams: stel per wedstrijd 2 corvee leden aan en maak hen verantwoordelijk voor het inleveren van de wedstrijdkleding in de teamtas en tevens voor het netjes achterlaten van de kleedkamer;


Vragen of opmerkingen met betrekking tot de kleding kunnen aan de kledingcommissie gesteld worden via: kleding@rkhvv.nl 
Indien er een verzoek is voor vervanging van kleding, houdt er dan rekening mee dat ook wij tijd nodig hebben om de kleding beschikbaar te stellen. Soms moeten wij spullen bestellen of in de gelegenheid zijn spullen uit de voorraad op te halen.

Vraag andere kleding dus op tijd aan.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!