Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Wat kan ik doen als vrijwilliger?

Bij voetbalvereniging RKHVV is er een geweldige groep vrijwilligers die hun steentje bijdragen om de club draaiende te houden. Zonder al deze vrijwilligers kan een sportvereniging als het onze eenvoudig niet bestaan. Daarnaast maken al deze vrijwilligers het ook mogelijk dat er tegen bijzonder lage kosten gesport kan worden.

Bij RKHVV hanteren we het principe “Samen één”. Dat betekent dat we als vereniging veel bieden, maar ook iets terugverwachten van onze leden in de vorm van vrijwilligerstaken. Tegelijkertijd moeten we er ook als vereniging voor zorgen dat er een prettige klimaat heerst om het vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken maar bovenal te houden. Goede afbakening van taken en verantwoordelijkheden bijvoorbeeld, is zo iets. Op deze manier kan iedereen doen wat ie leuk vind en waar zijn capaciteiten liggen. Daarbij  ook rekening houdend en afhankelijk van zijn/haar vrije tijd.

De vrijwilligers van RKHVV doen hun werk vanuit betrokkenheid en met passie voor de club. Er zijn heel veel mensen die zich met hart en ziel voor de club inzetten. Zij halen daar op hun beurt veel plezier uit en veel vrijwilligers leren en groeien bij de club. Het leren omgaan met een groep mensen, het leren besturen en leiding geven, dienstbaar zijn en iets terug geven aan je leefomgeving zijn belangrijke drijfveren voor onze vrijwilligers. En natuurlijk is er de gezelligheid, de sociale betrokkenheid bij een mooie club en vooral de waardering en het plezier dat een betaalmiddel is voor onze vrijwilligers. In onze statuten hebben wij opgenomen dat ieder lid of zijn/haar vertegenwoordiger een taak uitvoert binnen de club onder het motto:

Doe mee met R.K.H.V.V.!

Positief ingestelde professionals

We zijn altijd op zoek naar positief ingestelde professionals om de vereniging op verschillende gebieden te versterken. Mensen die hun sporen verdiend hebben in Sales, Marketing, Financiën, ICT en/of vakmensen op het gebied van de bouw, installatie of groenvoorziening zijn altijd van harte welkom. Meer weten?,  neem dan contact op met één van de bestuursleden van RKHVV. Ze helpen je graag verder.

Doe mee, met RKHVV!

Het is erg leuk om met een groep enthousiaste mensen samen dingen op te pakken.

Er zijn veel verschillende taken waar je RKHVV mee kunt helpen. Meld je ook aan als vrijwilliger, het is super leuk om samen dingen voor elkaar te krijgen. Meld je aan via info@rkhvv.nl 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!