Jeugd - vertrouwd ■ verbindend ■ vernieuwend

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd

Jeugd

MO13-1 wordt derde op NK en wint hoofdklasse eindtoernooi

14 juni 20:30  Met grote trots kunnen we melden dat ons meidenvoetbalteam RKHVV MO13-1 haar eindtoernooi heeft gewonnen van de 4e fase van de hoofdklasse. Dit spannende toernooi werd gehouden op het schitterende sportpark van AFC in Amsterdam.meer »


Vriend en vriendinnen dag bij R.K.H.V.V.

1 juni 19:00  Op woensdag 31 mei is er een 'Vriend- en vriendinnendag' georganiseerd voor de leden van RKHVV.meer »


Verslag Pupil van de Week: 16 april 2023

24 april 12:30  Op zondag 16 april was ik, Sven Bergsma, pupil van de week. Ik werd uitgenodigd om een wedstrijd inclusief de gehele voorbereiding, als onderdeel van het eerste team, in levende lijve mee te beleven. Ik had mijn RKHVV trainingspak aan gedaan en mijn schoenen netjes gepoetst, ik wilde er top uitzien en had er vreselijk veel zin in.meer »


Pupil van de Week RKHVV 1 – Columbia 1

17 februari 14:45  Hoi allemaal, Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. De week ervoor kreeg ik te horen dat ik pupil van de week mocht zijn. Eerlijk gezegd wist ik niet wat dat precies betekende. Mijn vader had mij al iets ingefluisterd wat ik ongeveer ging doen die dag. meer »


RKHVV JO12-2 kampioen in de 2e fase

18 december 10:45  Zaterdag 17 december speelden de mannen van de 12-2 nog een inhaalwedstrijd. En wat voor eentje. Bij winst was het kampioenschap in de 2e fase een feit. Maar of deze laatste wedstrijd van het jaar door zou gaan was erg onzeker. De hele week vorst en een klein beetje sneeuw. Maar in Ellecom voetballen ze graag en lag het kunstgrasveld er prima bij. Lekker voetballen dus. Helaas zonder Max omdat hij zelf met zijn team moest voetballen (JO19-2).meer »


Eerste scholingsmoment voor de trainers van de meiden ontwikkelteams.

5 december 10:15  Voor het eerst is er een scholings moment gehouden voor de trainers van de meiden ontwikkel teams. Op deze manier willen wij iedereen extra begeleiden op het gebied van het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden. Voor deze bijeenkomst waren een 8 tal bijzonder enthousiaste trainers/sters aanwezig. Bij de trainers van de jo. opleiding teams gebeurd dit al en wij hebben het streven om dit aan iedere trainer van RKHVV aan te bieden. meer »


12 RKHVV jeugdtrainers slagen voor de KNVB cursus JVTC

5 december 9:45  Afgelopen woensdag, 30 november, zijn 12 jeugdtrainers van RKHVV geslaagd voor de KNVB Cursus Jeugdvoetbal Trainer/Coach (JVTC). meer »


Sponsor JAM Electro van JO13-1 JM, bedankt!

8 november 11:15  Met onze trotse shirtsponsor belooft het een seizoen vol spanning te worden! RKHVV JO13-1 JM bedankt JAM Electro voor de mooie tenues! meer »


Ledenpassen seizoen 22-23

2 november 18:45  Dit seizoen worden de ledenpassen niet uitgegeven om de wedstrijd van heren 1 bij te wonen. meer »


JO10-5 kampioen eerste fase

11 oktober 18:45  Zaterdag 8 oktober was er sprake van een heuse topper op veld C. Om 11.30 uur mochten onze mannen aftrappen tegen Driel JO10-3. De gezonde wedstrijdspanning zat er bij de trainers en onze mannen goed in. De trainers hadden hun huiswerk al een klein beetje gedaan en wisten dat Driel nog ongeslagen was tot aan zaterdag. 5 gespeeld waarvan 3 gewonnen en 2 gelijk. Zelf hadden wij alle wedstrijden gewonnen. Het plan de campagne was zoals elke week hetzelfde. Heel veel plezier in combinatie met een gezonde strijdlust. Samen werken voor elkaar en uitgaan van onze eigen kwaliteiten want die hebben we zeker.meer »


Kampioensverhaal JO8-3

8 oktober 16:15  Zaterdagochtend 8 oktober was het dan zover… De talenten van RKHVV JO8-3 konden zich opmaken voor hun allereerste kampioenswedstrijd tegen het altijd lastige DVOV JO8-4. meer »


Teamdag 25 juni 2022

29 juni 9:00  We kunnen terugkijken op een geslaagde Teamdag afgelopen zaterdag, 25 juni! Alle nieuwe jeugdteams voor het seizoen 2022/2023 kwamen, in diverse blokken, kennismaken met elkaar. meer »


Verslag pupil van de week: Damian Peters

5 mei 11:15  Afgelopen zondag was het eindelijk zover. Ik had het geluk dat ik pupil van de week mocht zijn. De hele meivakantie keek ik er al naar uit!meer »


Verslag pupil van de week: Tijn Hegeman

30 april 20:15  Tijn Hegeman was vorige week pupil van de week, hij vertelt hoe hij deze dag ervaren heeft! meer »


Pupil van de week: Stijn Arends

1 april 19:30  Stijn was afgelopen weekend pupil van de week, hij verteld hoe hij deze dag heeft ervaren!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!