Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Programma RKHVV O23

Vandaag, 19 oktober 13:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en dat betekent ook dat de competitie van de O23 van start gaat.meer »


Robin Kleisterlee is pupil van de week

16 oktober 15:45  Aanstaande zondag speelt RKHVV 1 tegen TVC’28 1. Robin is dit weekend de pupil van de week! Namens RKHVV wensen we je heel veel plezier Robin 💙meer »


JO15-1 en Heren zaterdag 3 helpen bij werkzaamheden faciliteiten.

8 oktober 14:15  Werkgroep faciliteiten is afgelopen week druk geweest om ons sportpark weer een beetje mooier te maken. Naar aanleiding van een van de agendapunten van initiatiefgroep RKHVV 21-25 zijn de hekwerken gerepareerd en zijn de dug-outs op het B- en C veld opgeknapt. Onder het motto: “R.K.H.V.V. door en voor jou” hebben ze hulp gehad van JO15-1 en Heren zaterdag 3. meer »


Oud jeugdspeler Kaya Symons geselecteerd voor de definitieve selectie van Oranje onder 17

6 oktober 13:45  De 16-jarige verdediger zit definitief in de selectie van Oranje onder 17 en mag zich opmaken voor twee oefeninterlands in en tegen Spanje.meer »


RKHVV VR1 krijgt clinic van spitsentrainer Arjen Tijs en Jessie van den Broek

28 september 14:00  Arjen en Jessie geven een leerzame & energieke clinic!meer »


Week van de scheidsrechter

25 september 14:45  Ook dit jaar is het weer een speciale week: ''de week van de scheidsrechters''. Deze week staat volledig in het teken van alle (assistent-) scheidsrechters. meer »


Het bar team is klaar voor het nieuwe seizoen!

21 september 12:15  Voetbal is weer terug op de Blauwenburcht! En het is heerlijk om te zien dat er weer gevoetbald mag worden. Door het spelen van toernooien, wedstrijden en trainingen zijn verschillende teams bezig met zich klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Maar naast dat de velden weer in gebruik zijn is er nog iets heel moois…..meer »


Sparen voor een nieuwe entree met Voetbalpassie

14 september 11:00  Help ons met de vernieuwing van de entree van het sportpark en spaar mee met Voetbalpassie! meer »


Even bijpraten met Bas Kamp!

9 september 16:00  Het nieuwe seizoen is gestart, het clubhuis en de kleedkamers zijn weer open, RKHVV begint weer te leven en de initiatiefgroep is nog steeds actief bezig met de leden. In de video praat Bas Kamp je hierover bij! meer »


Update kleedkamer & kantine gebruik

6 september 9:30  Zowel de kleedkamers als de kantine zijn weer open.meer »


Teamfoto's 2021 - 2022

28 augustus 10:15  Beste coördinatoren, trainers & leiders, Aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen zal FotoCheese weer teamfoto's komen maken van al onze (jeugd)teams. We hebben er dit keer voor gekozen om de foto's te laten maken inclusief trainer en leider(s). Om dit voor elkaar te kunnen krijgen in één weekend (vrijdag 3 t/m zondag 5 september), vragen we van iedereen een beetje flexibiliteit en medewerking!meer »


Nieuwe entree voor de Blauwenburcht op komst!

27 augustus 14:00  De initiatiefgroep 21-25 is actief met leden bezig geweest voor het maken van concrete toekomstplannen. En dat met resultaat...meer »


Contributie info 2021-2022

24 augustus 16:15  De belangrijkste informatie over de contributie van het seizoen 2021-2022meer »


Voetbal 2 Daagse & Kick-Off Toernooi

23 augustus 22:45  Onze complimenten voor de organisatoren van de jeugdvoetbal 2 daagse en het kick-off toernooi! meer »


Gezocht: spelbegeleiders (scheidsrechters) voor het Clash of Clubs toernooi!

17 augustus 21:00  Op zaterdag 28 en 29 augustus organiseert RKHVV samen met Voetbaloa het Clash of Clubs toernooi bij RKHVV.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!