Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Kick-Off toernooi RKHVV; 27 augustus 2022

13 september 9:00  RKHVV kan samen met de organisatoren van de toernooicommissie en zijn enthousiaste vrijwilligers (John Goedhart, Piet Roelofs, Jeroen Kersten, Berry van de Biezen, Angela Terberg, maar in dit geval ook Marcel de Kroon & Bernie Slok) terugkijken op een zeer geslaagd Kick-off toernooi op zaterdag 27 augustus 2022. Liefst 86 teams waren hierbij aanwezig! meer »


Rabo ClubSupport

12 september 10:00  Stem op RKHVV!meer »


Nieuwsbrief RKHVV sept 2022

10 september 10:30  Beste mensen, De zomer is voorbij. We zijn blij dat we weer mogen voetballen, voetbal-kijken en samenkomen! In deze nieuwsbrief geven we, als RKHVV-bestuur, in het kort aan wat er speelt binnen onze mooie club.meer »


Wat wordt er gebouwd bij de kleedkamers? Team-lockers!

29 augustus 12:30  RKHVV is een groeiende vereniging en daar zijn we trots op! Dit merken we aan het aantal leden maar ook aan de bezetting van de kleedkamers. Op de piekmomenten zitten we met 2 of 3 teams in een kleedkamer. Samen met de gemeente is er een oplossing gevonden om dit probleem snel op te lossen! meer »


Voorbereiding RKHVV 1 en 2

9 augustus 20:45  De voorbereiding is inmiddels in volle gang. Zo staan er voor beide teams een aantal oefenwedstrijden op het programmameer »


Teamdag 25 juni 2022

29 juni 9:00  We kunnen terugkijken op een geslaagde Teamdag afgelopen zaterdag, 25 juni! Alle nieuwe jeugdteams voor het seizoen 2022/2023 kwamen, in diverse blokken, kennismaken met elkaar. meer »


IKC het Sterrenbos Nederlands Kampioen KNVB Schoolvoetbal!

21 juni 17:00  Wij zijn trots op onze jeugdspeelster, Jula van Ottele, die samen met haar klas van IKC het Sterrenbos Nederlands kampioen is geworden van het KNVB Schoolvoetbal 2022.meer »


RKHVV VR1 speelt nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse

10 juni 23:30  As zondag 12 juni speelt RKHVV VR1 de eerste play-off wedstrijd tegen VV Schaesberg.meer »


Uitreiking HO C diploma Civard Sprockel

10 juni 13:45  Civard Sprockel als enige geslaagd voor de opleiding HO C. Via deze weg willen wij Civard van harte feliciteren met het behalen van zijn H(oofd) O(pleiding) C diploma! Een prima prestatie, want de opleiding was gestart met 8 cursisten en als enige is hij voor deze pittige opleiding geslaagd, onze complimenten!meer »


VOORLOPIGE teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

10 juni 13:15  Coördinatoren, Scouting, Hoofd Jeugdopleiding, Assistent Hoofd Jeugdopleiding en trainers hebben de afgelopen weken samengewerkt om de VOORLOPIGE teamindeling van 45 RKHVV jeugdteams voor seizoen 2022-2023 samen te stellen. meer »


R.K.H.V.V. 1 speelt zijn eerste nacompetitie wedstrijd tegen Bemmel

8 juni 19:45  Donderdag 9 juni is het dan zo ver. Onze blauwe jongens spelen dan hun eerste nacompetitie wedstrijd tegen sportclub Bemmel. Dit prachtige affiche belooft veel goeds. Bemmel is dit seizoen op de derde plaats geëindigd, net iets boven R.K.H.V.V. Toch hebben de mannen van Mike Angenent er de volste vertrouwen in dat ze met een overwinning op zak terug zullen keren naar de Blauwenburcht. Om 20:00u zal er afgetrapt worden, dus vertrek op tijd van huis en dan zien we je daar! meer »


Introductie Team VertrouwensContactPersonen RKHVV

2 juni 21:30  Met de nieuwe structuur van RKHVV is de functie van de vertrouwenspersonen samengevoegd met de Spiegelbank. Vanaf heden gaan wij samen verder als: 'Team Vertrouwenscontactpersonen'. Graag stellen wij ons aan jullie voor!meer »


JO8 1, seizoen '21-'22, FC Kampioenen

2 juni 21:15  Bijna een jaar geleden kwamen wij voor het eerst bij elkaar. Jongens van een jaar of 6-7 uit de CL. Ze konden allemaal aardig "ballen" en vormden de JO8 1. Om maar meteen de lat hoog te leggen kwamen we uit in de Hoofdklasse. We deden in de voorbereiding mee aan een toernooi in Uden. Zie ook een eerdere post. Nauwelijks samengespeeld wisten we deze wonder boven wonder te winnen. Naar mate het jaar vorderde speelden we prachtige potjes. De jongens werden een echt en hecht team welke niet te verslaan bleek. Mooier nog was het gave samenspel waarmee we vaak lof oogsten van de tegenstanders. meer »


Verslag pupil van de week: Brent Oosterbroek

18 mei 19:45  Brent was afgelopen week pupil van de week. Hij mocht deze dag meekijken bij het eerste. Zijn verhaal lees je hieronder!meer »


Verslag pupil van de week: Tijn Hegeman

30 april 20:15  Tijn Hegeman was vorige week pupil van de week, hij vertelt hoe hij deze dag ervaren heeft! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!