Verslag Pupil van de Week: 13 november 2022

Favoriete club: VITESSE
Favoriete speler: Virgil van Dijk

MIJN DAG ALS PUPIL VAN DE WEEK

Ik had er een week naar uitgekeken, RKHVV tegen de BATAVEN. Ik kwam aan bij de club en wij gingen avondeten, pasta lekker hoor!! Na het eten kreeg ik een bal met de handtekeningen van de spelers en trainers erop.

Een van de leukste dingen was toch wel de warming up, lekker een balletje trappen met de spelers. Toen de wedstrijd begon mocht ik de tos doen en de aftrap nemen, ik scoorde tegen de keeper van de Bataven!!

Mijn twee opa’s en 2 oma’s uit Gendt zaten op de tribune en waren voor de Bataven. Het was een leuke eerste helft ook al stonden ze achter. Ik de rust ging ik weer een balletje trappen met de spelers. Helaas won de Bataven met 0-4.

Na de wedstrijd kreeg ik een tasje met daarin een AA’tje, een zakje snoep en een beker van “Pupil van de week”.
Ik vond het een gave beleving en deze dag zal ik nooit meer vergeten.

Cas Perquin, JO12-5.