Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe column Spiegelbank: Periode van rouw en verdriet

Nieuwe column Spiegelbank: Periode van rouw en verdriet

23 februari 2020 11:30

Spiegelbank

Respect voor de wijze waarop onze vereniging omgaat met rouw en verdriet.


De eerste zonnestralen en licht komt terug op de terreinen van RKHVV, dat is een goed teken mijn inziens!
Waarom? De club heeft de afgelopen tijd een grote klap te verwerken gehad...
Een jonge speler, Paco Geutjes, van het eerste is overleden door een tragisch ongeval en er is een erelid, Piet Lentjes, overleden. 


Tijdens de kerstdagen is er tijd voor berusting en gezelligheid en kijken mensen vaak terug naar wat is geweest. Met oud en nieuw kijken wij vooruit en worden wellicht doelen gesteld voor het aankomend jaar .... Maar 2020 begon voor onze prachtige club inktzwart! Het vreselijke nieuws begint bij een ieder in de club door te dringen! Er is een jong mens betrokken geweest bij een ernstig auto ongeluk. 


Nadenkend over de afgelopen gebeurtenis komt er maar één woord in mij op: RESPECT! Voor de club, de selectie en het bestuur onder leiding van voorzitter Jan Kuiper. Wat heeft deze man / wat hebben alle direct betrokkenen het goed gedaan omtrent het verlies van twee clubiconen: Zeer goede communicatie naar buiten, mooie toespraken, een en een prachtig zichtbaar gemaakt op de site. Het hielp iedereen op een zeer menselijk, degelijke, mooie manier afscheid te nemen van een een talentvolle speler en een gerespecteerd erelid.


En dan zondag 16 februari 2020: Op een geweldig mooie manier werd afscheid genomen van Paco Geutjes….Alle spelers met nummer 6 op hun shirt het veld op. Minuut stilte die door merg en been ging! Het applaus en het kippenvel was voelbaar, in minuut 6 weer stilte….de prachtige blauwe rookpotten! Indrukwekkend allemaal…..Tragische momenten brengt de mensen altijd dichterbij elkaar, en dat is wat wij nodig hebben in deze tijd: verbondenheid! Waardering en respect voor de selectie van heren 1 en het begeleidingsteam!


Jan Kuipers met zijn bestuur, selectiespelers en staf en andere nauw betrokken mensen:  RESPECT! 
Dank dat jullie zo hebben gehandeld.
Jullie maken de club een waardige club, waar waarden en normen hoog in het vaandel staan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!