Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fysiotherapie en revalidatie voor balsporters

Fysiotherapie en revalidatie voor balsporters
Fysiotherapie M van der Ploeg
Locatie: de Blauwenburcht/RKHVV


Balsporten als voetbal, handbal en volleybal zijn sporten waar de kans op een blessure groot is. Een spierscheurtje, schouderklachten, een verzwikte enkel, een knie die je verdraait en klachten bij het sportend kind.

Elke blessure is anders, iedere sporter is uniek. Om weer verantwoord te kunnen sporten vraagt dit een sportgerichte behandeling en revalidatie. Naast de sportrevalidatie op de locatie in Angeren, wordt dit nu ook mogelijk op de Blauwenburcht in Huissen (terrein van RKHVV).

Fysiotherapie M van der Ploeg heeft een extra locatie geopend voor balsporters in Huissen en omstreken. Het gaat hierbij om blessures opgelopen tijdens het sporten of een blessure die jouw plezier in de balsport doet afnemen. Het doel is het bieden van behandeling en revalidatie door gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten in sportblessures en spier- en gewrichtsklachten. De ruimte bestaat uit een behandelkamer met faciliteiten voor het behandelen van balsporters. Daarnaast maken we gebruik van het kunstgrasveld voor sportspecifieke trainingen.

Heb je een blessure, wil je advies om fitter te worden of een andere sportgerichte vraag? Maak een afspraak.

Onder de 18 jaar worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar. Ben je ouder? De kosten worden vergoed uit je aanvullende zorgverzekering.

Tel: 026 325 52 72 of 0622998002
Mail: info@mvanderploeg.nl
Website: www.fysiotherapievanderploeg.nl.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!