1e klasse (4e fase) 8

Datum

27 mei 2023 11:30

opmerkingen

1e kwart: RKHVV 3 - 0 Brakkenstein 2e kwart: RKHVV 3 - 0 Brakkenstein 3e kwart: RKHVV 4 - 1 Brakkenstein Eindstand: RKHVV 5 - 3 Brakkenstein Doelpunten: Mees 2x Thomas 2x Julian 1x Wedstrijd algemeen: De kampioenswedstrijd. Van te voren waren de jongens erg gespannen en gedreven om deze wedstrijd te winnen. Dit zag je ook terug in de warming-up en in het eerste kwart. We kwamen namelijk al snel met 3-0 voor en dit kwam door goed voetbal en mooi uitgespeelde doelpunten. We begonnen energiek aan de wedstrijd en waren constant bezig met fel druk zetten op de bal. Tweede kwart verliep hetzelfde als de eerste, alleen vergaten wij de kansen af te maken. Doordat de 3-1 werd gescoord gaf het weer hoop aan de tegenstander. Deze hoop werd met de grond gelijk gemaakt doordat Julian een mooi doelpunt van afstand maakte. Het vierde kwart was het slechtste voetbal dat ik het hele seizoen heb gezien. Alleen maar lange ballen en voetballende fouten maken. gelukkig heeft dat er niet voor gezorgd dat we de drie punten uit handen gaven en trokken wij aan het langste eind. KAMPIOENEN!!! Spelersbeoordelingen: Dean: -/+, voetballend af en toe niet de goede keuze gemaakt. Kwam en toe onzeker over in het doel Bruce: +, Lekker fel op de bal wederom vandaag. Job: -/+, leek een beetje afwezig en dromerig vandaag. Jordy: +, voetballend maakt hij goede keuzes en verdedigend erg sterk. moet letten op zijn uitstappen en de ruimte achter zich. Xavi: +, de ruimtes op het middenveld goed dicht gelopen en constant 100% gegeven. Sander: -/+, zorg te vaak de moeilijke oplossing Keano: +, hele tijd bezig met omschakelen. Balverlies? Gelijk weer terug willen veroveren. Julian: -/+, gaf zelf aan niet lekker in de wedstrijd te zitten. acties lukte vaak niet, na zijn wissel heeft hij dit goed opgepakt en beloonde die zichzelf nog met een doelpunt. Mees: +, twee mooie doelpunten gemaakt. Vandaag alleen iets wat afwezig in het spel en hield het spel te groot. Thomas: +, was de aanvallende dreiging met constante druk naar voren en doelgericht bezig zijn. mistte vandaag wel overzicht voor het doel.