1 april 2023 11:15

Scheidsrechter

D.A. Tahalele

opmerkingen

1e kwart: DVOL JO12-2 0 - 2 RKHVV JO12-1 2e kwart: DVOL JO12-2 0 - 7 RKHVV JO12-1 3e kwart: DVOL JO12-2 0 - 10 RKHVV JO12-1 Eindstand: DVOL JO12-2 2 - 14 RKHVV JO12-1 Doelpunten: Mees 6x (één eigen doelpunt) Thomas 3x Sander 3x Julian 2x Wedstrijd algemeen: Over het algemeen een erg goede pot. Begonnen erg slap en de tegenstander was in de eerste minuten erg dreigend. Door goed verdedigend en keepers werk kwam er geen doelpunt uit. Met een beetje 'geluk' kwamen wij op een 0-2 voorsprong in het eerste kwart. Daarna namen wij de overhand en walsten wij volledig over de tegenstander heen met mooie doelpunten. Laatste kwart werd het minder, aangezien er minder concentratie was door vermoeidheid. Verder wederom een hele matige tegenstander. Spelersbeoordelingen: Dean: -/+, prima gekeept. In het eerste kwart vooral wat te doen gehad. Laatste kwart een aantal schoonheidsfoutjes gemaakt, waardoor ook een doelpunt ontstond. Begint steeds meer te coachen. Bruce: +, heeft gedaan wat hij moest doen. Ook als verdediger in het eerste kwart het meest te doen gehad en dat voerde hij uitstekend uit. Door vorige week (toen hij op RM stond) heeft hij nu alleen wel vaker de neiging om een actie naar voren te maken. Dit is niet altijd een handige keuze. Job: -/+, verdedigend goed zijn werk gedaan. positioneel vond hij het alleen wel lastig vandaag. Hij wist soms niet welke speler hij moest oppakken en coachte ook weinig. Xavi: -/+, begon langs de kant vanwege het vergeten van zijn voetbalschoenen. Op CM een prima wedstrijd gespeeld, alleen speelde te aanvallend. Hierdoor ontstond er ruimte voor de tegenstander in het midden van het veld. Deze werd gelukkig niet vaak benut door de tegenstander. Sander: ++ (MOTM), Dit was de wedstrijd van Sander. Alles wat hij deed aan de bal was perfect. Drie goede doelpunten gescoord, waarbij de een nog mooier was dan de ander. Vanuit de RM positie uitstekend gespeeld. Heerlijke voorzetten, wat in de laatste seconden resulteerde in een hele mooie assist op Thomas. Julian: +, vooral erg goed gewerkt in deze wedstrijd. Op drie hele verschillende posities gespeeld en overal zijn stempel weten de drukke. Thomas: ++, had moeite met de start van de wedstrijd. Blijft altijd hongerig voor het doel en wil zo veel mogelijk doelpunten scoren als mogelijk. Dit gebeurde uiteindelijk ook in het laatste kwart met twee doelpunten. Mees: ++, ZES DOELPUNTEN!!! En hij had zelf nog vaker kunnen scoren. Maakte het grootste deel van zijn kansen af, alleen had soms voor een andere oplossing moeten kiezen.