RKSV JO11-1

Datum

31 januari 2023 19:00

opmerkingen

1e kwart: RKHVV 1 - 1 RKSV 2e kwart: RKHVV 3 - 1 RKSV 3e kwart: RKHVV 4 - 4 RKSV Eindstand: RKHVV 6 - 4 RKSV Doelpunten: Julian: 2x Thomas: 2x Mees: 2x Wedstrijd algemeen: Wedstrijd doel: inzet tonen en winnaarsmentaliteit uitstralen. Het doel is zeker behaald. de jongens lieten zien dat ze deze wedstrijd wilde winnen. ondanks dat het een een oefenwedstrijd was en we maar met 8 man waren. de boys bleven bijna de hele wedstrijd alles geven. goed om te zien. aandachtspuntje: positionering in verdedigend opzicht. 1 op 1 staan is goed, maar wel gevaarlijk. Spelersbeoordelingen: Julian: +, speelde 1 kwart als keeper. prima gekeept. hij was deze wedstrijd weer de oude. hij ging 1v1's aan en speelde ook zijn directe tegenstander voorbij. was weer gevaarlijk in de omschakeling. ook een kwart op CM gespeeld. hierbij ook verdedigend goed zijn werk gedaan, soms nog te veel ruimte weggegeven. scoorde vandaag weer met zijn linker. Job: +, last het spel weer goed. deed zijn taak weer uitstekend. komt alleen snelheid te kort. Bruce: ++, heerlijke wedstrijd. zat overal tussen. zorgde ervoor dat de spits nooit de bal kon controleren en gaf geen ruimte. stond goed gepositioneerd. Xavi: +/-, was vandaag een prima leider. af en toe coachen en zette iedereen op zijn plek. goed gewerkt, alleen voetballend kwam het er vandaag niet uit. ongelukkig in de passing en af en toe liet hij ook ruimte liggen in de verdediging. Sander: +, tikte weer het niveau aan van 1,5 week geleden. strooide met goede passes, en was in de omschakeling meestal aanwezig. lekkere comeback vanuit zaterdag. Keano: +, knap doorzettingsvermogen. bleef de hele wedstrijd doorgaan, erg knap. bleef goed in de ruimte staan, maar kreeg weinig de bal. Thomas: +, 'normale' wedstrijd voor hem. Twee doelpunten, dreigend in de laatste 10 meter. Mees: +, goed aangepast. heeft een tijdje op Lm gespeeld. deed hij erg goed. de verdedigende taken pakte hij goed op. stond alleen niet altijd goed gepositioneerd in de verdedeging.