1e klasse (3e fase) 2

Datum

28 januari 2023 10:00

opmerkingen

1e kwart: RKHVV 1 - 1 Loenermark 2e kwart: RKHVV 1 - 4 Loenermark 3e kwart: RKHVV 1 - 5 Loenermark 4e kwart: RKHVV 1 - 5 Loenermark Doelpunten: Mees 1x Wedstrijd algemeen: 3 afwezige, 3 leen spelers van de JO11-1. spelers waren erg ondermaat. vooral het werktempo en winnaarsmentaliteit was niet aanwezig. erg zonde aangezien dit niet een heel uitstekende tegenstander was. kortom, chaotische wedstrijd. Spelersbeoordelingen: Dean: -, niet aanwezig, niet overtuigend Joshua: +, ondanks zijn lengte nergens bang voor. vocht voor elk duel ook al had hij er al een wedstrijd op zitten. Voetbaltechnisch laat hij nog wat steken hangen. Raf: +, fysiek heel goed. maakt het een speler van twee koppen groter nog erg moeilijk. lekker agressief, alleen soms iets te. positioneel niet zo heel slim. Job: +/-, kwam te kort in sommige duels met zijn directe tegenstander. de beste van de JO12-1 spelers. Sander: - -, 10x niks. hij was twee dagen daarvoor ziek geweest, dat was duidelijk te merken. geen energie. na 5 minuten last van zijn conditie. schakelde niet mee om, aanvallend en verdedigend. daardoor was er een groot gat op het middenveld. passes kwamen ook niet aan. keek niet goed over de bal heen. Xavi: -, niet zijn dag. speelde een degelijke eerste kwart, maar daarna niet meer gezien. werd veel te makkelijk gepasseerd door zijn directe tegenstander. Julian: -, niks lukte. het positieve aan hem was dat hij wel probeerde. alleen het werkte niet tot nauwelijks. door concentratieverlies maakte hij veel fouten en creëerde niks, terwijl hij normaal onze sterkste spelers is in de omschakeling. Thomas: -, ongelukkig. net zoals Julian wou Thomas graag. alleen het geluk zat niet mee en de kansen die hij normaal makkelijk afmaakt vlogen er nu niet in. Mees: -, mooi doelpunt, dat was dan eigenlijk ook wel het enige. schakelde niet om nadat het 1-0 stond. Xavian: -, heeft 20 minuten gespeeld. niet aanwezig, weinig te bal gekregen.