21 januari 2023 8:45

Scheidsrechter

J. Flapper

opmerkingen

1ste kwart: AZC JO12-1 0 - 2 RKHVV JO12-1 2de kwart: AZC JO12-1 0 - 2 RKHVV JO12-1 3de kwart: AZC JO12-1 0 - 6 RKHVV JO12-1 Eindstand: AZC JO12-1 2 - 8 RKHVV JO12-1 Wedstrijd algemeen; Beste wedstrijd van dit seizoen tot nu toe. de drive om te winnen was erg hoog en iedereen werkte voor elkaar. kansen werden goed uitgespeeld, wat normaal nog wel een probleem kan zijn. Alleen het 4de kwart werd het conditioneel zwaar en verlaagde de concentratie. hierdoor werden ruimtes weggegeven. Doelpunten: Mees: 3x Thomas: 3x Julian: 1x Xavi: 1x Spelersbeoordelingen: Dean: -/+: niet extreem veel te doen gehad. wat hij moest doen deed hij prima. Bruce: +: verdedigend zijn taak goed uitgevoerd. tegenstander weinig ruimte gegeven en in de omschakeling zijn fouten goed gemaakt. Job: ++, zat overal tussen. las het spel perfect. voetballend vaak goed opgelost. Keano: -/+, iets wat onzichtbaar. Prima gespeeld, veel aan de kant gezeten vanwege zijn astma. Xavi: +: De Buffel. ruimt alles op, blijft maar lopen en geeft alles om een duel te winnen. Sander: ++: conditioneel hield hij het heel goed vol. 3 kwarten achter elkaar gespeeld en hij bleef maar lopen. strooide met heerlijke passes en verdedigd stond hij ook goed. perfecte wedstrijd als centrale middenvelder. Julian: -/+: mindere wedstrijd voor zijn doen. kwam lastig langs zijn directe tegenstander. toch heeft hij een mooi doelpunt gemaakt met zijn linkerbeen, vanuit een individuele actie. Mees: ++: hattrick hero. positie voor de goal was heel goed. ook zijn keuzes die hij maakte waren uitstekend. voor het doel bleef hij kalm en keek goed naar wat de opties waren. kon hij afleggen deed hij dat. Thomas: ++: Hattrick hero 2.0. zoals gewoonlijk een zeer goede wedstrijd. afmaker, teamspeler en een werker.