1e klasse (2e fase) 8

Datum

26 november 2022 10:00

opmerkingen

Fase 1: Blauw Geel 1-0 RKHVV Fase 2: Blauw Geel 1-2 RKHVV Fase 3: Blauw Geel 1-6 RKHVV Eindstand: Blauw Geel 4-8 RKHVV Doelpuntenmakers: - Dean 1x - Xavi 1x - Julian 1x - Mees 2x - Thomas 3x Wedstrijd algemeen: slap begin, maar dominante wedstrijd. de tegenstander had na het eerste kwart niet veel meer te zeggen. positief om te zijn dat we de wedstrijd makkelijk konden omdraaien. Spelersbeoordeling: Dean: +, 1 doelpunt en 2 assist. master van de lange ballen vandaag. paar goede reddingen, alleen af en toe nog twijfel. Bruce: -/+, prima wedstrijd. won de meeste duels. voetballend alleen afwezig. Jordy: -, kwam onzeker over. verloor hierdoor duels. pakte het in de laatste paar minuten wel goed op. Job: -/+, verdedigend goed gedaan, voetballend af en toe paniekerig. Keano: -/+, acties waren weer 50/50. Xavi: +, was weer een buffel over het veld. domineert op het middenveld en kon vandaag ook nog eens een doelpunt mee pakken. coaching in het veld gaat ook steeds beter. zet iedereen op zijn plek. Sander: -/+, speelt steeds beter in de afgelopen weken en speelde deze wedstrijd ook weer redelijk. maakt gebruik van zijn trap en begint steeds meer overzicht te houden. Julian: +, zoals elke wedstrijd weer de gevaarlijkste in de aanval. altijd dreigend naar voren. acties waren tijdens de wedstrijd alleen wel vaak hetzelfde, meestal proberen een panna te maken. Mees: -/+, omschakeling was weer traag. eerste kwart geen motivatie. daarna pakte hij de draad weer op en scoorde hij zelf twee keer. Thomas: +, doelpuntenmaker van ons team. hattrick gemaakt en was samen met Julian enorm dreigend in de aanval. hele goede spits.