Facebook Toestaan Niet toestaan

RKHVV 4 tegen 4 herfsttoernooi groot succes

19 oktober 2019 10:30

Berry van de Biezen

woensdag 16 oktober vond het door de toernooicommissie van R.K.H.V.V. georganiseerde 4 tegen 4 herfsttoernooi voor alle jeugdleden in de categorie van onder 8 tot en met onder 13 op het hoofdveld van R.K.H.V.V. plaats

Vanaf 10.00 uur liep het sportpark de Blauwenburcht vol met alle jeugdleden die zich hadden ingeschreven. Met een e-ticket in de hand moesten zij zich melden bij de toernooileiding en konden aan de hand van dit ticket nog een mooie prijs winnen.

De dag begon met een warming-up en een welkomstwoord van de Toernooicommissie. Om 11.00 uur startte de eerste ronde van het 4 tegen 4 toernooi.

Elke ronde duurde 10 minuten en elke ronde werden de voetbal(st)ers door elkaar gemixt, om elke ronde andere teamgenoten tegen te komen. Een mooi gezicht om 96 voetbal(st)ers te zien schitteren op het hoofdveld, waar normaliter ons vlaggenschip haar wedstrijden afwerkt. Het fanatisme sprong er vanaf bij een ieder en ook de weergoden waren ons goed gezind.

Om 12:00 uur zaten de eerste vijf wedstrijdrondes erop en kregen alle voetbal(st)ers en begeleid(st)ers een heerlijk gevarieerde lunch voorgeschoteld, welke mede mogelijk gemaakt was door Albert Heijn Huissen.  Na de lunch werden de volgende vijf rondes gespeeld en konden de punten worden geteld door de wedstrijdleiding.

De dag werd afgesloten met een penaltybokaal op vier keep(st)ers van R.K.H.V.V. Dit was wederom een groot succes en de winnaars gingen er met een prijs vandoor. Na afloop kregen alle voetbal(st)ers een certificaat uitgereikt en gingen ze voldaan en moe naar huis.

Al met al een fantastisch 4 tegen 4 toernooi. Rest ons nog om R.K.H.V.V. te bedanken, alle begeleid(st)ers en kantine personeel voor deze mooi dag.

En wij kunnen al zeggen dat we volgend seizoen weer een 4 tegen 4 toernooi gaan organiseren.