Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor opties

Sponsor opties

Sponsoring bij R.K.H.V.V.

R.K.H.V.V. is vertrouwd, verbinden en vernieuwend. Hier zijn wij trots op en hierdoor voelen wij ons thuis bij onze vereniging.

Blijkbaar spreekt dit niet alleen ons als leden aan, want er zijn tal van sponsoren die zich hebben verbonden aan onze prachtige vereniging. 

We zijn als vereniging enorm blij met die steun, maar we zijn vooral ook trots. Trots dat zulke mooie bedrijven zich willen verbinden aan onze club. Daarnaast zijn we gelukkig dat we steeds weer nieuwe sponsoren mogen verwelkomen die zich aan willen sluiten bij en onderdeel willen worden van de blauwe familie.

Sponsor zijn bij R.K.H.V.V. levert dan ook veel op. Niet alleen maak je het mogelijk voor ons als club om te blijven vernieuwen. Je bedrijf komt ook onder de aandacht bij veel consumenten die die geïnteresseerd zijn in sport, voetbal en in het bijzonder natuurlijk R.K.H.V.V. via onze (digitale) kanalen. Denk daarnaast ook aan nieuwe en versterkende relaties, veel sponsoractiviteiten en natuurlijk het trotse gevoel van jouw naam die aan de club verbonden is.

Wil jij jouw bedrijf ook aansluiten bij onze blauwe familie? Neem dan contact op met de sponsorcommissie om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Sponsorcommissie

Sinds afgelopen seizoen (2021/2022) is er een frisse wind door de sponsorcommissie getrokken. Dit heeft geresulteerd in een gemotiveerde groep die klaar staat om alle bestaande sponsoren optimaal te kunnen bedienen en nieuwe sponsoren te benaderen. Hun doel voor het eerste seizoen is om de verbinding en betrokkenheid tussen R.K.H.V.V. en haar sponsoren te vergroten.

Dit willen zij doen door meer activiteiten te organiseren voor sponsoren, sponsoren meer te betrekken bij projecten binnen R.K.H.V.V. (zoals bijvoorbeeld een nieuwe entree) en beter te laten zien waar de sponsorgelden voor gebruikt worden. De sponsoren zijn er immers niet alleen voor ons, maar wij ook voor hen.

Vragen

Wil je informatie over sponsormogelijkheden, sponsoractiviteiten of heb je een andere vraag? Stuur dan een mailtje naar sponsoring@rkhvv.nl. Of spreek een van de leden van de sponsorcommissie aan als je hem ziet op het sportpark

Leden sponsorcommissie:

-                Maurice Bor

-                Roëro Borst

-                Richard Vernes

-                Bernie Slok

-                Julian Zaat

-                Robbert Bergsma

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!