Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor opties

Sponsor opties

Voor alle vragen rond sponsoring en andere commerciële zaken kunt u contact opnemen met Maurice Bor.
De sponsorcommissie bestaat uit de volgende mensen:

  • Maurice Bor (=aanspreekpunt) sponsoring@rkhvv.nl
  • Robbert Bergsma
  • Fred Vercoulen
  • Frans Pere
  • Henny Schouten-Pelkman

Voor het seizoen 2016-2017 is de sponsorcommissie begonnen met een compleet vernieuwd sponsorplan. Het inzetten van alle nieuwe (digitale) kanalen biedt geweldige mogelijkheden voor onze partners en sponsors. Een van de belangrijkste argumenten om RKHVV te steunen is dat u het mogelijk maakt dat we ons kunnen blijven verbeteren. Maar door onze gezamenlijke reclame activiteiten bereikt u ook veel consumenten die geïnteresseerd zijn in sport, voetbal en in het bijzonder natuurlijk RKHVV.

Het is al mogelijk om RKHVV te sponsoren vanaf 300 euro per jaar (boarding) tot een compleet ‘Partnership’ met alles erop en er aan voor 12.500 euro. Een overzicht van de mogelijkheden vind u in onze nieuwe sponsorbrochure (af te halen in het clubhuis) of hier te downloaden als PDF.

Wilt u sponsor worden, meer informatie of heeft u andere vragen, dan kunt u contact opnemen via sponsoring@rkhvv.nl of spreek gerust iemand van de sponsorcommissie aan op het sportpark of in de kantine. We informeren u graag!Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!