Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Organisatie jeugd

Organisatie jeugd

ORGANISATIE

De jeugdopleiding van RKHVV wordt georganiseerd vanuit de bestuurlijke werkgebieden “Jeugdzaken” en “Voetbalzaken”. Op deze pagina wordt de organisatie van die werkgebieden gepresenteerd en willen we duidelijk maken ‘wie wie is en wie wat doet’. Daarbij wordt de jeugdopleiding uiteraard ondersteund vanuit diverse andere werkgebieden.

Het werkgebied Jeugdzaken is verantwoordelijk voor alle ontwikkelteams (de meer recreatieve jeugdteams) en de organisatorische kant van de jeugdopleiding. 

Het werkgebied Voetbalzaken bestaat uit twee verschillende takken: “Selecties” (alles met betrekking tot onze selectieteams Heren 1, Dames 1, Heren 2) en “Opleiding”.
"Opleiding" is verantwoordelijk voor alle geselecteerde jeugdteams (zogenoemde opleidingsteams/schaduwteams). En daarmee voor het voetbalplan voor de jeugd en de uitvoering daarvan in de praktijk. Om dat te realiseren, zetten veel mensen zich vanuit verschillende functies in voor de jeugd van RKHVV. We noemen hier:

  • De Technische Commissie Jeugd (TCJ)
  • Trainers
  • Interne scouts
  • Jeugd coördinatoren (vallend onder Jeugdzaken)
  • Leiders (vallend onder Jeugdzaken)

Technische Commissie Jeugd

De TCJ bestaat uit de bestuurder Voetbalzaken (eind verantwoordelijk), de Technisch Jeugdcoördinator (TJC), het Hoofd Opleiding en het Hoofd Interne Scouting. Dit viertal is in algemene zin verantwoordelijk voor het uitzetten en implementeren van de opleidingsvisie binnen de jeugd. De TCJ is gezamenlijk verantwoordelijk voor de samenstelling van de selecties en de klasse indelingen van de teams. E.e.a. uiteraard in overleg met de betreffende trainers en interne scouts. De TCJ bestaat uit:

  • Ben Gerritsen (06-37312586) , Hoofd Opleiding

 

Ben is primair verantwoordelijk voor het aanstellen van de trainers en de technische ondersteuning, begeleiding en aansturing van de trainers (trainersbeleid). En daarmee voor de kwaliteit van trainen (vertaling van de RKHVV visie naar de trainingen, coaching en oefenstof) en de kwaliteit van de wedstrijdcoaching (voor, tijdens en na de wedstrijd), uiteraard samen met de betreffende trainers. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de trainers en draagt zorg voor het trainersoverleg.

Ben heeft al een lange carrière achter de rug, zowel als voetballer en als trainer. In het verleden speelde hij onder meer voor Vitesse, N.E.C. en De Graafschap. Als trainer heeft Ben de top van het amateurvoetbal gezien en daarnaast is Ben 25 jaar aan de KNVB verbonden geweest als docent van diverse trainersopleidingen. RKHVV 1 volgt hij daarbij al jaren als vaste supporter, zowel bij thuis- als bij uitwedstrijden.

  • Arjan van Wissen (06-24324392), Hoofd Interne Scouting

 

Arjan is primair verantwoordelijk voor het gehele proces van interne scouting. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de scouts en draagt zorg voor scoutingsoverleg (met alle betrokkenen). De kerntaken van de interne scouting zijn het ‘spotten’, beoordelen en bespreken van talenten binnen de jeugdopleiding, zowel binnen de opleidingsteams/schaduwteams als (op aangeven van trainers/leiders/Jeugd coördinatoren) binnen de ontwikkelteams. Op basis daarvan geeft de interne scouting adviezen aan de TCJ over de samenstelling van selecties en voor de doorstroom van spelers (ook richting selectieteams).

  • Bas Kamp (06-51998916), Bestuurder Voetbalzaken

 

Bas is eindverantwoordelijk voor alle voetbalzaken. Bas was de afgelopen 10 jaar coördinator van 019 en 017 en is al jaren als teamleider binnen RKHVV actief.

 

Trainers

O19-1 : Pascal Gertsen
O17-1: Luc polman
O15-1: Tom Polman
O15-2 : Roëro Borst
O13-1 : Roy Alards
O12-1 : Lars Oeldrig
O12-2 : Ronald Dekker
O11-1 : Tommy Mom
O11-2 : Berry van de Biezen
O1O-1: Dennis Schouten
O1O-2: Esmee Happel
O9-1 : Sietze Braam
O9-2 : Eveline Schonewille
O8-1 : Mark Persoon


Interne Scouting

O19 – Ben Gerritsen - 06-37312586
O17 – Arjan van Wissen - 06-24324392
O15 – Erwin Kersten - 06-22800425
O13 – Vincent van Osch - 06-22426924
012 -   idem
O11/O10/O9/O8 – Bernie Slok, Henk Thomassen, Danny Dorr

Jeugdcoördinatoren

Voorzitter: Robin Bakker
O19 - Vacant
O17 - Vacant
O15 - Arno Lugthart
O13 - Maik Kamps
O12- Maik Kamps
O11 – Vacant, waarnemend Robin Bakker
O10 - Marcel de Kroon
O9 - Marcel de Kroon
O8 - Marcel de Kroon
CL - Marcel de Kroon

 

 

knop.png

WhatsApp_Image_2020-09-28_at_10.27.58.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!