Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RKHVV Championsleague

RKHVV Championsleague


Word jij de

nieuwe

Messi of Martens?


Al een aantal jaren is het voetballen voor de allerjongsten een groot succes bij voetbalvereniging RKHVV, met de Champions League Competitie voor 5 en 6 jarige kinderen. De jonge spelers zullen als een echt Europees topteam (Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Bayern München, Manchester United of AC Milan) in een heuse Champions League ambiance een onderlinge 4×4 competitie afwerken.

Met deze nieuwe opzet zijn we van mening dat de spelers meer aan de bal zullen komen waar- door er al op vroege leeftijd een betere ontwikkeling en aansluiting zal zijn met de F-jeugd die op een half veld speelt.

Er wordt in het najaar en in het voorjaar een competitie gespeeld. Elke speeldag zullen er op het hoofdveld van RKHVV op drie kleine veldjes gespeeld gaan worden met elke week een andere teamindeling. Er zal op individuele basis een puntentelling bijgehouden worden en op het einde van de competitie zal de speler met de meeste punten de cup met de grote oren ontvangen! Ook de winnaar van de week zal niet met lege handen huiswaarts gaan…

    

Met deze opzet is instroom tijdens de competitie geen probleem. Er is dus geen wachtlijst en de nieuwe spelers kunnen direct meedoen met de competitie. Op de woensdagmiddag zal er met de gehele groep getraind gaan worden.

Er zijn al veel nieuwe spelers die zich ingeschreven hebben bij RKHVV maar wij hopen op nog veel meer nieuwe leden. Een inschrijfformulier is hier in te vullen. Op deze site is tevens nog meer info te vinden over de Champions League.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!