Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JO8 1, seizoen '21-'22, FC Kampioenen

JO8 1, seizoen '21-'22, FC Kampioenen

2 juni 2022 21:15

Kevin Sissing & Frenck Megens

Bijna een jaar geleden kwamen wij voor het eerst bij elkaar. Jongens van een jaar of 6-7 uit de CL. Ze konden allemaal aardig "ballen" en vormden de JO8 1. Om maar meteen de lat hoog te leggen kwamen we uit in de Hoofdklasse. We deden in de voorbereiding mee aan een toernooi in Uden. Zie ook een eerdere post. Nauwelijks samengespeeld wisten we deze wonder boven wonder te winnen. Naar mate het jaar vorderde speelden we prachtige potjes. De jongens werden een echt en hecht team welke niet te verslaan bleek. Mooier nog was het gave samenspel waarmee we vaak lof oogsten van de tegenstanders.

Een vaste keeper, super spitsen, ijzer sterke verdedigers en slimme middenvelders. Eigenlijk waren ze nog te jong om zo in positie te spelen. Maar al snel werd het automatisme. We speelden de gehele eerste halve seizoenshelft gelijk tegen DVV en SML en verder wonnen we alles.

Even leek het erop dat we halverwege de competitie naar de JO9 zouden gaan maar dit ging op het laatst niet door. Nu aan het einde van het seizoen is het gebleven bij 2 gelijke spelen en verder alleen maar overwinningen. Met op de 1 na laatste speelronde een superspannend potje tegen wederom SML welke we met 4-3 nipt wonnen...het leek wel of ze de CL gewonnen hadden.

De JO8-1 is afgelopen jaar uitgegroeid tot een "bekendheid" in amateur voetballand. "Men" hoorde over ons. Op uitnodiging deden we mee op een minitoernooi bij NEC. Ook deze sloten we af als winnaar. Bovenal staan het teamgevoel, de groei van de jongens afzonderlijk en als team en het plezier wat we hebben gehad.

We willen iedereen bedanken voor een fantastisch seizoen. De boys voor hun inzet en plezier, RKHVV voor het faciliteren en de ouders, welke er altijd waren om fanatiek te supporteren. 

Capture.PNG

De JO8-1, FC Kampioenen
Blauwe voetbalgroet Kevin & Frenck

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!