Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Certificaatuitreiking techniek trainers

Certificaatuitreiking techniek trainers

13 april 2022 19:15

Sanne Gijsbers

Sinds afgelopen vrijdag 15 april mogen we weer een aantal gecertificeerde techniek trainers begroeten bij R.K.H.V.V.

Onder deskundige en enthousiaste leiding van ”onze” docenten Jan Eigenhuijzen en Civard Sprockel hebben we voor de 2e keer in successie de Cursus Techniek Trainer C afgerond.

De basis in het voetbal is de techniek. Op speelse wijze werden een aantal vormen aangeleerd die dan later in de praktijk door onze cursisten gebruikt kunnen worden bij het training geven aan onze jeugd spelers/speelsters. Denk aan het snel opgang brengen van de oefening, de juiste coaching en letten op de uitvoering van de oefening.

Mooi is te zien hoe enthousiast onze cursisten zijn en met veel plezier zelf aan het werk zijn gegaan met de oefeningen.

IMG-20220408-WA0006.jpg

Op dit moment hebben we zo’n 28 gecertificeerde techniek trainers C, eerdaags kunnen jullie je inschrijven voor de vervolg cursus Techniek Trainer B, let op de uitnodiging die jullie hiervoor krijgen. Deelname is gratis.

Tevens zijn we in gesprek met de K.N.V.B. om op korte termijn de cursus J.V.T.C. bij R.K.H.V.V. te starten, ook hier voor krijgen jullie informatie.
Deze cursus wordt door docenten van de K.N.V.B. gegeven en zal een 3-tal avonden bevatten.

Thema’s die aanbod komen: het organiseren van de training (juiste opbouw), praatje, plaatje, daadje, oefeningen gericht op de desbetreffende leeftijden etc. Kortom een korte cursus met veel informatie.

De cursus wordt aangeboden door R.K.H.V.V. en zal op de Blauwenburcht worden gehouden. Aan het einde van de cursus wordt door de K.N.V.B. het officiële certificaat uitgereikt (je moet wel bij alle avonden aanwezig zijn geweest).

Voor beide cursussen kunnen zich 16 cursisten per cursus inschrijven.

Groet, Ben Gerritsen

Hoofd Opleiding R.K.H.V.V.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!