Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Update 25 april : nieuwe trainingskaders en mogelijkheden voor de jeugd

Update 25 april : nieuwe trainingskaders en mogelijkheden voor de jeugd

25 april 2020 18:00

redactie

Na het versoepelen van een aantal richtlijnen vanuit de overheid voor de jeugd is het binnenkort mogelijk om te trainen, hoe dat eruit ziet lees je in deze update.

We zijn blij dat we vanaf aankomende week weer iets mogen gaan doen op het veld, lekker sporten met elkaar!

 

Update 25.april.2020

Helaas is er wat verwarring ontstaan in de communicatie met de Gemeente, maar volgens landelijke richtlijnen zullen onze trainingen weer hervat worden op WOENSDAG 29 april i.p.v. dinsdag de 28e. Excuses voor de verwarring, we ware iets te enthousiast...Wel zullen we hierbij de regels van het RIVM moeten opvolgen en om dit te kunnen realiseren vragen wij jullie hulp!

Om te beginnen hebben we 3 blokken gemaakt met vaste trainingstijden:

- 17:30 - 18:30 uur
- 19:00 - 20:00 uur
- 20:30 - 21:30 uur


Hierdoor creëren we een half uur ruimte tussen de trainingen waarin de trainers & leiders de spullen kunnen opruimen / klaarzetten, en de spelers huiswaarts kunnen gaan zonder elkaar te kruisen. Ouders & toeschouwers hebben géén toegang tot het sportpark en mogen de kinderen alleen halen / brengen op de parkeerplaats.

Ook hier zullen ze de 1,5 afstand tot elkaar moeten bewaken.

We zullen met rood/wit afzetlint een duidelijk looproute markeren bij de in- en uitgang om ervoor te zorgen dat er éénrichtingsverkeer naar binnen / buiten is. 

Als club zijn wij er verantwoordelijk voor dat alle regels strikt worden nageleefd en om dit te realiseren zouden wij jullie hulp willen vragen op de momenten dat er trainingen plaatsvinden.

De belangrijkste gedragsregels zijn samengevat in bijgaand document; dit zal ook groot geprint bij de ingang komen te hangen. 

 

gedragsregels_covid_19.png

 

Het huidige trainingsschema is nog even onder voorbehoud totdat alle teams ook bevestigd hebben dat ze daadwerkelijk gebruik willen maken van deze trainingsmomenten.

Vriendelijk verzoek dus aan alle trainers / leiders om te bevestigen dat ze daadwerkelijk komen via jeugdzaken@rkhvv.nl

Laten we elkaar helpen herinneren waar nodig de regels op te volgen; zodat iedereen uiteindelijk weer met plezier kan trainen!

 

Klik op deze link of op de afbeelding van het trainingsschema voor de meest actuele versie:
trainingschema.png

Bron: jeugdzaken
Delen

Lees meer over:
corona virus jeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!